Jeanine Wynant

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

te gaan wandelen
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
Wens in contact te komen met een man voor een latrelatie, humor, sociaal en eerlijk. Tussen de 65 en 73 jaar, tenminste 1,75 cm groot , iemand die nog actief is en initiatief kan nemen. Om op vakantie te gaan, sommige activiteiten samen te doen. Hobby’s moeten ook apart kunnen gedaan worden. Iemand die in Vlaams-Brabant woonachtig is, zodat de afstand niet te groot is.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!