OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende organisatie vinden we de integriteit van onze leden en 55+ in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen jou om ons (lidworden@okra.be) eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

Jeanine Wynant

te gaan wandelen
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
op vakantie te gaan
Graag zou ik een lieve man ontmoeten voor een latrelatie om nog fijne jaren samen van het leven te genieten. Iemand eerlijk en oprecht, tussen 69 en 75 jaar tenminste 1,70m groot. Voor vakantie, cultuur, geschiedenis, iemand die actief is en die initiatief neemt. Ook hobby's samen en apart, wonende in Vlaams-Brabant, zodat de afstand niet te groot is. Geen tattoos!

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!