Lutgart De Bal

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

te gaan wandelen
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
Andere
Het liefste ben ik buiten, in beweging. Ik hou van dansen, fietsen, zwemmen... Ik werk halftijds en verheug me op een zee van tijd na mijn pensionering. Graag wil ik een lieve man ontmoeten. Iemand die voor zichzelf kan zorgen en duidelijk is in zijn communicatie.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!