OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende organisatie vinden we de integriteit van onze leden en 55+ in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen jou om ons (lidworden@okra.be) eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

Marcel Ysewijn

te gaan wandelen
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
Andere
Ik ben weduwnaar en het alléén zijn bevalt me niet meer. Er valt nog zo veel te beleven. Daarom zoek ik een positief ingestelde vriendin om samen van het leven te genieten. Mijn profiel en foto's vindt u op facebook. Om nader kennis te maken nodig ik u graag uit voor een drankje/etentje waar en wanneer het u past.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!