Marleen

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

te gaan wandelen
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
cursus/les te volgen
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
Weduwe kijkt uit naar fijne vriendschap/latrelatie met lieve, deftige man ,niet roker , hou van samen wandelen in de natuur, samen fietsen, korte ritten een stadsbezoek, stilstaan bij wat mooi en leerrijk is, om daarna te genieten, en na te praten op zomers terrasje, mijn e-mail adres mdg281050@gmail.com. ik ontvang altijd graag leuk berichtje.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!