Willy Coox

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

te gaan wandelen
naar de film te gaan
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
Ik ben gepensioneerd schoolhoofd en 3 jaar weduwnaar. Mijn hobby’s zijn: lezen, film bekijken, fietsen, wandelen, reizen, steden en musea bezoeken. Ik ben sociaal geëngageerd en doe in mijn vrije tijd aan vrijwilligerswerk. Verder kan ik mij omschrijven als een optimistisch, dynamisch en goedlachse man. Ben een grote dierenvriend en als huisgenoot heb ik een Frans bulldogje. Ik zou het fijn vinden om een maatje te leren kennen.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!