Toerisme & Uitstappen

Genesteld aan de samenvloeiing van de Samber & De Maas nodigt de hoofdstad van Wallonië u uit om te ontdekken, te flaneren, te ontspannen of op avontuur te gaan! U zult ongetwijfeld door deze stad verleid worden door zijn vrijgevigheid, zijn gastronomie en zijn rijke erfgoed!

Vertrek: 7u15 uur aan de Krijzeltand te SDW. Via Waver rijden we richting Namen voor een eerste ontbijtstop: koffie/thee met een ontbijtkoek. Na het ontbijt rondleiding met gids middenin het historisch centrum van Namen. Laat u de straatjes van de Waalse hoofdstad bekoren door een uitzonderlijk bouwkundig erfgoed dat vooral dateert uit de achttiende eeuw. Adem de lucht van deze wijken in die zo een bijzondere sfeer geeft aan deze stad aan de Maas.

Middagmaal
Quiche met gerookte forel en spinazie - Varkensfilet, geflambeerde peperroom. Dessert: rode vruchtenbavarois, vruchtencoulis

Na het middagmaal kan u even ontspannen en laten verteren op een boottocht.
La Croisière Mosane of de Olympia boot: stap in aan de oevers van de samenvloeiing voor een heerlijke cruise om Namen en/of de Maasvallei te ontdekken. Na de boottocht heeft u nog vrije tijd om de stad te verkennen op eigen tempo… om een terrasje mee te pikken of gewoon lekker kuieren in de winkelstraat.

In de prijs is inbegrepen: de autocarreis, het ontbijt, bezoek stad Namur met gids, het driegangen middagmaal en de boottocht.

Algemene info

donderdag 04 juli 2024
Van 07u15
Tot 19u30
Max. 50 deelnemers
€ 73 (leden)
€ 80 (niet-leden)

Voor deze activiteit kan je niet meer inschrijven.

Locatie

Namen
5000 Namen