Het programma : Voormiddag: ontbijt restaurant Retro Velinx te Tongeren. Bus 1: gegidst bezoek Gallo-Romeins Museum. Bus 2: gegidste busrondrit Bloesemstreek Haspengouw Middag: 3-gangenmenu in het restaurant Retro Velinx. Namiddag: Bus 1: gegidste busrondrit Bloesemstreek Haspengouw. Bus 2: gegidst

Kunst, Cultuur & Crea
Voorbij

Tongeren en Bloesemroute gaat toch door op 18/4/2024 !! Enkel op inschrijving mits betaling van 72 €/pp. (organisatie Okra Regio, onderhavig aan beschikbaarheid, plaatsen beperkt, bij volboeking worden de inschrijvingen eerder afgesloten)

tot max. 15/3/2024 op rekening op naam van OKRA TERNAT BE79 8508 9189 9133, vermeld uw NAAM, VOORNAAM, Tongeren.

De gidsen van Visit Tongeren verwelkomen ons graag in de oudste stad van België.

We maken in het Gallo-Romeins Museum een tijdreis van neanderthaler tot Gallo-Romein. De permanente expo brengt het verhaal van de mens in de regio Limburg: van prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd.

Het voorjaar is ook het startschot voor een prachtig natuurfenomeen. Dan komen de bloesems aan de fruitbomen en is er een grote bedrijvigheid in de boomgaarden. Haspengouw is de fruitmand van Limburg. Hier liggen de rijen fruitboomgaarden zij aan zij. Deze regio strekt zich uit over het volledige zuiden van Limburg en nodigt ons uit om via de gegidste busrondrit een prachtige herinnering te creëren aan het glooiend fruitlandschap. Ook Tongeren behoort nog tot deze boeiende regio. Het programma : Voormiddag: ontbijt restaurant Retro Velinx te Tongeren. Bus 1: gegidst bezoek Gallo-Romeins Museum. Bus 2: gegidste busrondrit Bloesemstreek Haspengouw Middag: 3-gangenmenu in het restaurant Retro Velinx. Namiddag: Bus 1: gegidste busrondrit Bloesemstreek Haspengouw. Bus 2: gegidst bezoek Gallo-Romeins Museum. En vrije tijd in Tongeren. Avond: Broodmaaltijd in het restaurant Retro Velinx.

Wie wegens ziekte niet kan deelnemen krijgt enkel met doktersbriefje € 30 terug van Okra Regio.

Algemene info

donderdag 18 april 2024
Van 07u15
Tot 18u30
Max. 40 deelnemers
€ 72 (leden)
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.
Voorbij