Toerisme & Uitstappen

Reis Okra De Klijte op dinsdag 23 juli 2024

Vertrek aan Restaurant De Rentakker Dikkebusstraat 84 De Klijte om 08:30 uur.

Mooie toer door Frans- Vlaanderen - De Moeren - Duinkerke - Esquelbeq  - Steenwerck  met gids

In Killem vertelt de gids over de vlasteelt,in Hondschote het verhaal over de saaiindustrie, we rijden via het bloemendorp Rozendaël en bereiken alzo Duinkerke,we verkennen er met de bus de oude haven Malo - Les - Bains ,de plage en de stad zelf met ondermeer het stadhuis,leugenaarstoren,belfort enz.We nemen de tijd voor een korte wandeling aan zee of een terrasje op eigen kosten.Het middagmaal nemen we in het Casino van Duinkerke. 

In de namiddag rijden we voorbij Bergues,we stoppen in het mooie & oude gezellig dorp Esquelbeq,even verder is er een kleine artisanale brouwerij La Brasserie Thiriez,vermaard is La blonde d' Esquelbeq een proeverij is wel voor eigen rekening. 

Als opsluit brengen we bezoek aan het orgelmuseum in Steenwerck Mr Desnoulez.

Het gaat hier over zeer oude orgels tot computergestuurde Decap orgel.Ambiance verzekerd.

Kostprijs 65 € p/p

Dit is de prijs voor de bus, fooi voor de chauffeur, toegangsdeuren,kosten voor de gids, middagmaal & avondmaal rond 18:00 uur in de Rentakker. 

Inschrijven  : Kan door contant te betalen aan een bestuurslid van Okra De Klijte of door overschrijving op rekeningnummer Okra De Klijte BE90 1030 6088 3332 met vermelding reis 2024.

Inschrijven is mogelijk tem maandag 15/07/24

Algemene info

dinsdag 23 juli 2024
Van 08u30
Tot 19u00
Nog niet bepaald
Voor deze activiteit kan je inschrijven tot en met maandag 15 juli 2024.