Toerisme & Uitstappen

We vertrekken met de trein om 9.17 uur naar Gent-Sint-Pieters.

Daar nemen we tram 3 tot aan de halte Koophandelsplein/Zonnestraat en wandelen (± 550 m) tot aan de aanlegsteiger van Gent-Watertoerist aan de Graslei.

Om 11.00 uur worden we verwacht voor een gegidste rondvaart van 40 minuten met één glas cava/bier/frisdrank/ water.

Na de rondvaart gaan we richting het restaurant Carlos Quinto in de Kammerstraat voor een 2-gangen lunch: Gentse stoverij en dessert. Dranken dienen afzonderlijk besteld en betaald te worden.

Omstreeks 13.30 uur start een stadswandeling, met gids, doorheen de binnenstad. Thema : Historisch centrum en Sint-Baafs. Je bent vrij om al dan niet aan die gegidste wandeling deel te nemen: gelieve uw keuze te vermelden op het overschrijvingsformulier.

Het programma eindigt omstreeks 15.30 uur, waarna men vrij is …

Inschrijven: tegen uiterlijk vrijdag 14 juni 2024 door te storten op de rekening : BE59 0882 5580 1826 met de vermelding met gidsbeurt of zonder gidsbeurt voor de stadswandeling in de namiddag.

Afspraak: stipt om 9 uur aan de voorkant van het station.

Zijn NIET in de prijs begrepen:

• Treinticket (een seniorenticket is voldoende!).
  • Ticket(ten) van de Lijn voor de tram in Gent.
  • Dranken tijdens de maaltijd.

Gent
donderdag 27 juni 2024
Van 09u00
Tot 19u00
€ 52 (leden)
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.
Inschrijven door te storten op de rekening van Okra stad Kortrijk BE59 0882 5580 1826