Voordracht door Dhr Luc Hessel

Levenslang leren

Beste OKRA leden,

We nodigen U uit op een voordracht in verband met LGBTQIA+ en genderrevolutie, dus evolutie omtrent de man – vrouw opstelling . Dit zijn termen die we zeker niet op school hebben geleerd. In tegenstelling met de computerwereld – die voor ons ook pas op latere leeftijd van belang werd – krijgen we slechts weinig info ter beschikking.

Toch is het iets dat onze (klein)kinderen bezig houdt en dus maatschappelijke gevolgen heeft.

Bijgevolg hebben de meesten van ons er een mening over en die kan nogal verschillen.

Luc Hessel, die meer dan 80 jaar geleden geboren werd in de Groenestraat - en ons verleden jaar reeds een aangename namiddag bezorgde – heeft zich in die onbekende wereld verdiept.

Hij wenst die kennis objectief met ons te delen.

Afspraak in ’t Schuurtje op 27 juni 2024 om 14 uur. Na een uurtje is er een onderbreking met koffie en gebak.

Inschrijven is noodzakelijk(denk aan het gebak).

Dit kan enkel door overschrijving van 5 euro en met vrijetijdspas 2,50 euro.

UITERLIJK OP 17 JUNI 2023.

De rekening voorzien voor de betaling : BE92 7775 3979 0023 van Okra

Sint Lutgart-De Ruiter Kerelstraat 2 8800 Roeselare

Met vermelding 27 juni 2024 en je naam

't Schuurtje
Toon wegbeschrijving
donderdag 27 juni 2024
Van 14u00
Max. 70 deelnemers
€ 5 (leden)
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.
Voor deze activiteit kan je inschrijven tot en met maandag 17 juni 2024.

't Schuurtje
Klokke-Roelandstraat 38A