Leo Van Hullebusch

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

te gaan wandelen
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
te gaan sporten
Ben weduwnaar sinds 2014. Ik ben een verzorgde, sportieve en zeer creatieve persoonlijkheid, een één en tachtigjarige man met een nog zeer jonge uitstraling ( zo wordt me dat telkens verteld ). Ik ben een zeer liefdevolle en attentvolle man, een man met nog vele drukke bezigheden. Ik hou van de natuur, van joggen, van fietsen, van wandelen, van cultuur en theater en alle waardevolle dingen die 2 mensen samen sterker en tot een goede verstandhouding kunnen brengen. Mijn passie is voornamelijk schilderen dat ik reeds meer dan 40 jaar beoefen. Hou ook van eens lekker te gaan eten, een terrasje doen, uitstapjes maken, een weekendje weg en alles wat heerlijk is om samen van het verdere leven te kunnen genieten. Ben geen roker of drinker. Ik kijk uit naar een dame van +/- 70 jaar met een goed en verzorgd voorkomen en het hart op de juiste plaats en bij wie kunst ook hoog staat aangeschreven. Liefst wonende omgeving Antwerpen.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!