OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende organisatie vinden we de integriteit van onze leden en 55+ in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen jou om ons (lidworden@okra.be) eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

Marc De Wilde

Andere
Ik ben 67 jaar en woon in het centrum van Wilrijk. Eén meter 70 en 65 kg. Ik hou me me geestelijk en fysiek in orde. Ik heb een brede interesse, hou van mooie muziek en esthetica. Ik doe meerdere wandelingen per dag en rijd af en toe met de fiets. Een goed wijntje wordt geapprecieerd en ben aan mijn tweede jaar tekenacademie bezig. Ik zou graag iemand ontmoeten voor voor vriendschap en mogelijk een relatie. Marc . .

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!