Herwin je vrijheid met een scooter

Gesponsord artikel

Bij het ouder worden neemt je mobiliteit langzaam maar zeker af. Binnen blijven omdat je minder goed ter been bent is echter nergens voor nodig. Met een scooter bijvoorbeeld kom je verder dan je denkt. Gezellig winkelen met de vriendinnen, een uitje in je eentje, een dagtocht met je partner, vrienden of familie, je kleinkind gaan toejuichen … je hoeft het niet te missen. Eens je hebt gekozen voor een scooter zal niet meer zonder kunnen. Ontdek onze modellen en types, krijg advies van onze ervaren mobiliteitsverstrekkers en test voor je tot aankoop overgaat uit welke scooter het best bij jou past.

Bij Goed heb je veel keuze

Bij Goed kan je terecht voor een uitgebreid gamma scooters. Een robuust model voor buiten, tussenmodellen voor binnen en buiten, kleinere wendbare types voor binnen … voor elke mobiliteitsvraag is er een passend model. We staan voor je klaar om samen met jou de juiste oplossing te vinden. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk kan blijven bewegen en van je mobiele vrijheid kan genieten. Laat je ook online inspireren door ons aanbod en maak vooraf al even kennis met ons overkoepelend advies.

Advies, demo’s en naservice

Bij Goed thuiszorgwinkel staan ervaren mobiliteitsverstrekkers en productspecialisten voor je klaar. Zij luisteren eerst naar je verhaal en helpen je vervolgens bij de keuze van het meest geschikte hulpmiddel. Met een testrit ervaar je de scooter voor je die aankoopt. En daar stopt het niet. Ook nadat je je hulpmiddel hebt aangekocht, kan je bij ons terecht voor eventuele aanpassingen, bijkomende producten ter aanvulling, onderhoud en herstellingen, hulp bij de aanvraag van een eventuele financiële tegemoetkoming ...

Actiemaanden maart en april
De komende maanden is het extra interessant om ons gamma te leren kennen en uit te testen. Bij een geselecteerd aanbod scooters voor zowel binnen en buiten krijg je immers een gratis wandelstokhouder of handige beschermhoes cadeau.

Goed helpt je vlot vooruit

Heb je interesse in een persoonlijk gesprek en advies over een scooter? Maak online een afspraak of bel naar 03 205 69 24.

Gepubliceerd op 28/02/2024