Maak uw thuis klaar voor de toekomst

Gesponsord artikel

U woont momenteel met veel plezier in uw huidige woning, uw thuis. Het is vervelend wanneer u op latere leeftijd genoodzaakt bent om door mobiliteitsproblemen te verhuizen naar een appartement, laagbouwwoning, rusthuis of een serviceflat. Maak uw huis klaar voor de toekomst en hou iedere ruimte toegankelijk met een lift van Aesy Liften.

Een huislift is een veilig en slim hulpmiddel om comfortabel thuis te blijven wonen. Hierdoor vermijd u de hoge kosten die een rusthuis met zich meebrengt en blijft u genieten in uw woning.

Waarom kiezen mensen steeds vaker voor een huislift?

Wie minder mobiel is, raakt vaak niet of moeilijker naar alle verdiepingen van zijn woning. Met een huislift kan u toch eenvoudig iedere ruimte van uw huis bereiken zonder afhankelijk te worden van anderen. U kunt onze lift gebruiken om bijvoorbeeld boodschappen, de wasmand of grote objecten naar boven te brengen, of om u met een rolstoel of rollator te verplaatsen.

  • Kan een huislift in iedere woning?

Onze meest compacte lift is al beschikbaar met een vloeroppervlakte van 1m², hierdoor is een huislift van Aesy Liften plaatsbaar in vrijwel elk type woning: van een appartement tot rijtjeshuis of een luxe villa. Plaatsing is meestal eenvoudiger dan het verplaatsen van de badkamer of bouwen van een veranda.

  • Kan een huislift makkelijk weggewerkt worden in mijn interieur?

Sommige klanten willen de huislift als een opvallende eyecatcher, anderen willen hun lift juist liever subtiel in hun woning integreren. Van een gesloten lift in een basiskleur tot een lift met panoramische panelen in een RAL-kleur naar keuze, door een brede keuze aan uitvoeringen zijn beide opties mogelijk.

Is een huislift een meerwaarde voor mijn woning?

Een huislift biedt u niet alleen mobiliteit, comfort en luxe, ook de verkoopwaarde van een woning stijgt over het algemeen. Het is immers een fraaie, veilige en comfortabele upgrade van uw huis. Een investering dus die zich vaak bij de verkoop van de woning terugverdient. Er is ook gedacht aan energiezuinigheid: Stand-by heeft de lift energielabel A.

Download ons gratis Thuis-magazine

De liftadviseurs van Aesy Liften helpen u graag bij het uitkiezen van de lift op uw maat. U vindt meer informatie op onze website: www.huisliften-aesy.be

U kan ook direct contact opnemen via +32 (0)3 345 66 66 en huisliften@aesyliften.be

Gepubliceerd op 04/12/2023