Briefje Marcel Steenwegen

Gepubliceerd op: 23/01/2024
Bron: OKRA Diest

Terug naar homepagina trefpunt
Terug naar het nieuwsoverzicht

Goede Vrienden!

Einde januari 2024

Goede Vrienden!

Hoera! Dikke proficiat voor onze Guido, hij volgde deze dagen Lieve op, Guido is nu onze voorzitter.

Met zeer veel enthousiasme en energie is hij gestart en zal hij de volgende jaren de groep leiden! We wensen jou veel succes Guido en weten dat je zeer veel steun zal hebben van jouw vrouwtje en haar tweelingzus. PROFICIAT en zeer veel courrage!

Kan jij het geloven? We zijn reeds zo ver, het nieuwe jaar, dat nog maar net begon, is reeds voor één maand opgebruikt! Nog goed dat we optimisten zijn en met een blije lach beginnen aan de tweede maand. Dit jaar is dat nog steeds de kortste maand, al is ze een dagje rijker!

Februari is een bijzondere maand, al is ze de kortste, ze wil zich per sé laten gelden en zorgt dat we al een hele uur meer licht hebben. Bovendien is het de pannenkoekenmaand, ja ja, ik ben al aan ‘t uitkijken wanneer ons Anneke er gaat aan beginnen.

We denken natuurlijk ook aan de laatste dag, de 29ste. Dan kunnen we luisteren naar een en ander over de godsdiensten: Hoe komt het dat er godsdiensten zijn?

Sedert wanneer zijn er godsdiensten?

Wat vertellen ze ons.

Hoeveel zijn er?

Wat moeten wij er van denken?

Maar dat is voor de laatste dag van de maand, eer het zo ver is zijn er nog heel wat activiteiten! We zijn allemaal blij als jij er bij bent, dus, kom maar af! De koffie staat klaar!

Kijk goed naar het plannetje dat ons vertelt wat er allemaal op het programma staat!

Groetjes!

Marcel en Anneke!