Gepubliceerd op: 13/10/2021
Bron: OKRA Lommel Barrier

Terug naar homepagina trefpunt
Terug naar het nieuwsoverzicht

Omdat bewegen gezond is voor lichaam en geest nodigt OKRA Barrier je geheel vrijblijvend uit om vanaf vrijdag 15 oktober mee te wandelen met onze senioren. We verzamelen om 14 uur voor een tochtje van maximaal een uur. De vertrekplaats is op de parking van het Barrierspark.

Iedereen kan mee, je hoeft helemaal geen geoefende wandelaar te zijn. Aan een heel rustig tempo maken we dan een korte wandeling. Het parcours is gemakkelijk toegankelijk, ook voor de rollator, dus geen bospaden. En je hebt vooral alle tijd om een babbeltje te slaan.

De vertrekplaats is op de parking van het Barrierspark.

Waarom noemen we dit De-5000 stappen-tellers? Wel, door elke week op vrijdagnamiddag een kort tochtje te maken zal je over enkele maanden zeker 5000 stappen per dag halen, een hele prestatie!

Om je aan te moedigen ontvang je van OKRA Barrier een stappenteller, wanneer je deelneemt aan de eerste drie wandelingen. Zo kan je op andere dagen eveneens aan je conditie werken.

Zeker doen! Je wordt er alleen maar beter van!
Inschrijven is niet nodig. Deelname is gratis.
Geen lid van OKRA? Niet erg hoor, je mag altijd een paar keertjes meewandelen om te kijken of het je bevalt. Daarna kan je nu aan zeer voordelige voorwaarden lid worden van onze seniorenclub, die nog zoveel meer te bieden heeft. Kijk maar op onze website:
https://www.okra.be/trefpunt/lommel-barrier