Gepubliceerd op: 14/01/2021
Bron: OKRA Lommel Barrier

Terug naar homepagina trefpunt
Terug naar het nieuwsoverzicht

Vanaf 2021 maken onze trefpuntwandelingen deel uit van het FALOS wandelcriterium. Helaas was het criterium een hele periode gecanceld. De Vloeiweidetocht op 21 september gaat weer wel door aan de Kom Kolonie. Elders op de website lees je er Alles over.

Helaas, gecanceld tot al zeker half maart!

OKRA Lommel is druk bezig om een alternatief uit te werken voor het wandelcriterium in de vorm van uitgepijlde wandelingen. Meer info volgt later. Lees hieronder alles over het FALOS-wandelcriterium...

Goed nieuws voor onze wandelaars! Vanaf 2021 stapt OKRA Lommel in het FALOS Wandelcriterium. We willen hiermee onze gewestelijke wandelingen een facelift geven en we zijn ervan overtuigd dat dit een goede beslissing zal zijn!
Het hele jaar door kan je nu meewandelen in het criterium en wel over heel Vlaanderen. De weekend-wandelingen worden verzorgd door KWB, de midweek-wandelingen door OKRA, een unieke samenwerking!

Alle wandelingen van 2021 werden opgenomen in een handige en compacte kalender in agenda-formaat. Deze werd verdeeld bij je OKRA magazine, maar kan je ook bekomen aan de inschrijftafel bij elke wandeling.

Een overzicht van alle wandellocaties is ook te bekijken (download) via de website eenlevenlangsporten.be/sporttakken/wandelen/criterium-wandelactiviteiten/.

Een extraatje is bovendien dat je stempels kan verzamelen, die recht geven op een mooi en nuttig criteriumaandenken (reeds vanaf 12 stempels of één wandeling per maand). De stempelkaarten kan je aanvragen op elke wandeling.

De wandelingen in ons gewest lijsten we hier nog even op, maar uiteraard kan je ook deelnemen aan alle andere OKRA- en KWB-wandelingen in het criterium. Lekker actief blijven is de boodschap…

  • Lentetocht : 27 april, De Moffel (org. Centrum en Werkplaatsen)
    Door Corona werd deze wandeldag vervangen door een uitgepijlde wandeling die kan gestapt worden vanaf 24/04 t/m 03/05. De afstanden zijn 5 en 10 km, en voor de minder mobielen is er een lus van 3 km. De vertreklocatie is aan de Moffel, waar ook plannetjes uithangen! Helemaal gratis!
  • Fossétocht : 15 juni, O.C. Heide-Heuvel (org. Heide-Heuvel en Lutlommel)
  • Vloeiweidetocht : 21 september, Buurthuis De Kom (org. Barrier en Kolonie)