Gepubliceerd op: 04/07/2023
Bron: OKRA Nederbrakel

Terug naar homepagina trefpunt
Terug naar het nieuwsoverzicht

Beste OKRA -lid

De “Wandel-fotozoektocht” kon vorig jaar op veel bijval rekenen. Het was een leuke manier om actief bezig te zijn. Ook dit jaar heeft onze fotograaf een nieuwe opdracht in elkaar geknutseld. Op onderstaande kader zie je het parcours. De afstand bedraagt ongeveer 1,3 km. Deze keer starten wij op de hoek van het Stationsplein met de Stationstraat. Via Stationstraat, Hoogstraat, Vierschaar, Gauwstraat bereiken wij ons eindpunt aan het wassalon op de hoek Gauwstraat/Neerstraat.

Tijdens die wandeling heeft onze fotograaf lukraak 20 foto’s genomen. U vindt deze nogal in detail genomen foto’s op de achterzijde genummerd van 1 tot 20. Let wel: de foto’s staan in een willekeurige volgorde afgedrukt. Uw taak is om deze foto’s juist te rangschikken. Wij bedoelen daarmee: in welke volgorde kom ik de foto’s tegen tijdens mijn wandeling?

U kan deelnemen tussen 1 juli en 30 september 2023. De juiste volgorde kan u overmaken aan de hand van onderstaande kader aan Johnny Miserez (Johnny.miserez@telenet.be) (Kroonstraat 26 9660 Brakel).

Uit de ingezonden juiste oplossingen worden 10 winnaars uitgeloot.

Veel succes.

Het OKRA-team trefpunt Nederbrakel.

Downloads: