Gepubliceerd op: 01/05/2021
Bron: OKRA Massemen

Terug naar homepagina trefpunt
Terug naar het nieuwsoverzicht


Beste Leden van OKRA-Massemen,

Niemand kon in het begin van vorig jaar vermoeden dat het corona-virus onze maatschappij meer dan een jaar lang in zijn greep zou houden. Onze onderlinge contacten moesten we drastisch beperken en alle sportieve en culturele activiteiten vielen nagenoeg weg.

Hopelijk heeft niemand ons door corona moeten verlaten.

Het jaar 2020 hebben we ondertussen achter ons gelaten zonder dat ook maar iets van onze OKRA-activiteiten plaats kon grijpen en ook 2021 is al een eind gevorderd en ons gepland jaarprogramma is tot hiertoe onuitgevoerd gebleven.

Wellicht is het ergste ondertussen achter de rug en zal het lopende vaccinatie-programma ons zonder verder onheil naar het einde van deze moeilijke periode brengen.

We durven dan ook met veel verwachting naar de toekomst kijken. We hopen dat het aantal besmettingen in de komende weken drastisch zal dalen en dat de bezetting op de afdelingen intensieve zorgen van onze ziekenhuizen fel zal verminderen zodat de bevoegde overheden die versoepelingen in de genomen maatregelen kunnen brengen waar we al zo lang naar uitzien.

We hopen dat we in de loop van de maand juni kunnen starten met onze wekelijkse fietstocht, en dat ondertussen de horecamaatregelen gaan versoepelen zodat ook de wekelijkse kaartnamiddag opnieuw plaats kan hebben. En de baklessen kunnen waarschijnlijk hernemen uin september. Zodra we zekerheid hebben dat deze activiteiten kunnen opstarten zullen we jullie daarover inlichten.

Tenslotte rekenen we er alvast op dat ons kermisfeest in september echt de start zal zijn van een onbezorgde periode waarin we elkaar opnieuw in normale omstandigheden kunnen ontmoeten, zoals vroeger.

We blijven ondertussen met veel optimisme de toekomst tegemoet zien.

Namens het Team van OKRA-Massemen

Frans Philips, teamleider.