Gepubliceerd op: 04/07/2019
Bron: OKRA Wommersom

Terug naar homepagina trefpunt
Terug naar het nieuwsoverzicht

JULI

Maandag 1 juli: Show Muzikantenstad in Delicia te Riemst (org. Okra-gewest Zoutleeuw)  -  Inschrijvingstermijn is afgesloten. De bus vertrekt om 10.15 uur aan de kerk van Wommersom.

Donderdag 4 juli: Avondwandeling in Goetsenhoven met bezoek aan vliegplein We wandelen via Ast richting Bost en gaan vervolgens naar het vliegplein van Goetsenhoven. Hier brengen we een bezoek aan de ULM- vliegtuigen. Vertrek met de auto om 17.30 uur aan de kerk van Wommersom - Bijdrage om mee te rijden: 2 €. Start: Gemeenteplein van Goetsenhoven om 18.00 uur – Afstand: 6.5 km. Na de wandeling gelegenheid om met een drankje nog wat gezellig na te praten.

Zondag 7 juli: Relax en Run georganiseerd door de gemeente Linter Voor meer informatie: zie gemeentelijk infoblad en folder

Donderdag 18 juli: Avondwandeling ‘Paalse Plas’ in Paal (Beringen) De wandeling loopt rond de ‘Paalse Plas’(40ha). Hier wordt  vooral aan zachte sportrecreatie gedaan: vissen, zeilen, golfen, wandelen en fietsen - Afstand van de wandeling: 5 km. Vertrek met de auto aan de kerk van Wommersom om  17.15 uur – Bijdrage om mee te rijden: 3 €. Start wandeling: Parking van Paalse Plas,  Holststraat, z/n  - Paal om 18.00 uur. Na de wandeling gelegenheid om nog wat gezellig na te praten in ’Eetcafé Paalse Plas’.

Maandag 29 juli: bestuursvergadering: 13.30 uur.