Gepubliceerd op: 14/03/2024
Bron: OKRA Poppel

Terug naar homepagina trefpunt
Terug naar het nieuwsoverzicht

"Verkiezingen 2024" zijn misschien wel de belangrijkste verkiezingen die plaats vinden in ons land, waarom? Omdat de gemeentelijke verkiezingen niet meer verplicht zijn, je bent niet meer verplicht om te gaan stemmen. Waarom zo belangrijk als de opkomst van de ouderen zeer laag zou zijn dan zullen de politiekers niet meer gemotiveerd zijn om voor minderheidsgroepen op te komen, dat wil zeggen dat verenigingen die de ouderen behartigen zoals oKra moeilijker samen werking ondervinden

dubbele muisklik op de onderstaande google drive koppeling voor illustratie filmpje.

https://drive.google.com/file/...

"Verkiezingen 2024" zijn misschien wel de belangrijkste verkiezingen die plaats vinden in ons land, waarom?

Omdat de gemeentelijke verkiezingen niet meer verplicht zijn, je bent niet meer verplicht om te gaan stemmen. Waarom zo belangrijk, als de opkomst van de ouderen zeer laag zou zijn dan zullen de politiekers niet meer gemotiveerd zijn om voor minderheidsgroepen op te komen, dat wil zeggen dat verenigingen die de belangen van ouderen behartigen zoals oKra moeilijker samenwerking zullen ondervinden in hun gemeente en ook nationaal.

Zodus wil je de ouderen verenigingen nog inspraak geven in uw gemeente ga dan stemmen, op welke partij dat beslis je nog steeds zelf. 

Wat we wel willen meegeven aan u is dat de samenwerking met het huidige gemeentebestuur voor ouderenverenigingen en andere in de af gelopen jaren perfect verlopen is.

oKra bestuur.

Memorandum verkiezingen 2024- 2030

Seniorenraad R a v e l s

Gebruik deze koppeling:https://drive.google.com/file/...