Okra Puivelde Nieuws juni '20

Gepubliceerd op: 25/05/2020
Bron: OKRA Belsele Puivelde

Terug naar homepagina trefpunt
Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf voorzichtig ... we geraken er samen door ...

OKRA Puivelde NIEUWS juni ´20

Blijf voorzichtig … we geraken er samen door …

Wat kan er nu in deze coronatijd? Ons land maakt een ongekende gezondheidscrisis door; verbonden blijven tijdens de opsluiting is voor iedereen meer dan ooit een noodzaak geworden.

We kunnen niet opgesloten blijven. In de mate dat het besmettingsgevaar daalt, verschijnen er nieuwe richtlijnen voor de heropstart van het economisch en sociale leven, in het bijzonder de sportsector.

De richtlijnen van 18 mei gaan ook over heropstart van sportclubs. Dus deze richtlijn geldt ook voor Okra leden aangesloten bij vzw OKRA-SPORT+ . Normaal gezien zouden we in groep terug kunnen gaan fietsen. Toch moeten we voorzichtig blijven

Onze Okra sportwerking start voorlopig nog niet op. Er zijn nog verschillende praktische bezwaren bijvoorbeeld sanitaire stop, waar uitrusten of eens iets gaan drinken.

Het is onmogelijk om de opgelegde strenge Corona regels praktisch te respecteren. Na het regeringsbesluit van 8 juni bekijken we opnieuw de mogelijkheden.

Gelukkige verjaardag aan

Hector Beck, Hendrik Meul, Herman Boons, Jozef Vercauteren, Lydia Van Hoyweghen, Margaretha Verbeke, Robbrecht De Latte, Romain Vercauteren, Thérèse De Bruyne, Marc Dhollander

 Blijf toch bewegen in uw bubbel.
 Hopelijk komen er snel betere tijden

                         Het volledige OKRA bestuur:
                         Ann, Margriet, Marie-Lou, Hedwige, Hilda, Marcel

Contacten:

Secretariaat: Okra.belsele.puivelde@gmail.com.
Telefoon: 03 779 92 37
Verantwoordelijke voor adm. en ledenbeheer: Hedwige Van Schoote.

Link Okra magazine juni 2020: https://www.okra.be/assets/3806